Tabere si excursii
Tabere de integrare pentru copii cu nevoi speciale

Asociatia CONIL organizeaza, in cadrul programelor si proiectelor sale dedicate copiilor si tinerilor cu nevoi speciale, Tabere de Integrare la CONIL'S CAMP, in cadrul carora copiii cu cerinte educationale speciale - CES sau cu dizabilitati petrec o saptamana de vacanta.

Aici, ei socializeaza cu copiii tipici, invata cum sa-si foloseasca deprinderile de baza in viata de zi cu zi, cu ajutorul animatorilor si voluntarilor asociatiei.

Taberele de integrare s-au bucurat, incepand cu anul 2011, de participarea multor copii tipici si copii cu dizabilitati de vedere, de auz, copii cu tulburari de spectru autist, ADHD, hiperkinezie, Sindrom Down.

Prezentare tabere
Galerie foto
Sponsori si parteneri
Contact

Tabere tematice si excursii la CONIL's CAMP

CONIL'S CAMP este locatia proprie a Asociatiei CONIL, un loc special, unde de mai bine de 5 ani se organizeaza tabere tematice de vara, excursii de 1-3 zile si evenimente pentru copii - prescolari, scolari mici si mari -.

CONIL'S CAMP este situat la 22 Km de Bucuresti, in localitatea Vadul Anei, comuna Branesti. Vila CONIL, amplasata pe un teren de 3.000 mp, inconjurata de un spatiu generos de joaca si de recreere, ofera un loc primitor in mijlocul naturii, pe malul lacului Branesti.

Prezentare tabere
Oferta tabere
Galerie foto
Contact