Targul micilor mestesugari si antreprenori
Regulamentul targului micilor mestesugari si antreprenori 2015

Targul de martisor "TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI" se desfasoara pe 28 februarie 2015, in intervalul 11.00-17.00, in incinta COCOR Store etajul 3.

Cadrele didactice care vor insoti copiii se vor prezenta la ora 10.00 pentru aranjarea meselor de expunere. Elevii vor sosi incepand cu ora 11.00, ora la care va incepe si targul.

Concursul se desfasoara numai in spatiul special alocat. Este interzisa comercializarea produselor in afara spatiului de expunere alocat.

Concursul se desfasoara sub forma unei expozitii cu vanzare, fiecare institutie participanta primind din partea organizatorilor o masa si doua scaune pentru a-si desfasura activitarea. Copiii vor negocia cu parintii/cumparatorii pretul de vanzare al obiectelor expuse.

Pentru lucrarile expuse, organizatorul nu poate impune un pret minim sau maxim de vanzare. Numai institutiile participante pot fixa un pret minim fara de care nu se poate vinde un produs. De la acest pret poate incepe negocierea.

Drept castigator va fi declarata institutia care va reusi sa stranga suma cea mai mare la finalul intervalului de concurs, respectiv ora 17.00. Casele care functioneaza pentru incasarea banilor se vor inchide la 17.00, pentru finalizarea calculelor si desemnarea castigatorilor

Nici una dintre gradinitele participante nu are dreptul sa incaseze numerar de la cumparatori. Pentru buna functionare a concursului, organizatorul va infiinta cateva case de plata si va stabili repartitia gradinitelor/scolilor pe case de plata pentru a nu se produce ambuteiaje

Modalitatea de plata si de incasare a banilor va fi urmatoarea:

1. Institutiile participante vor completa un bon cu suma ce urmeaza a fi platita de cumparator.

2. Suma de pe bon se achita la casieria desemnata pentru institutia respectiva, iar cumparatorul va semna intr-un process verbal de donatie la casierie.

3. Casierul va stampila bonul (cumparatorul avand dovada platii) si cumparatorul va returna bonul la stand, primind in schimb obiectul cumparat.

4. La sfarsitul competitiei, casierii vor face totalul sumelor incasate stabilind castigatorul.

5. In baza tabelelor de donatie, se va calcula suma care revine fiecarei institutii participante (respectiv 50% din incasarile facute de aceasta) si suma care revine Asociatiei CONIL (respectiv 50%). Sumele cuvenite institutiilor vor fi predate pe baza de Proces Verbal, semnat de ambele parti. Incheierea Proceselor Verbale se va face dupa finalizarea concursului.

Festivitatea de premiere va avea loc imediat dupa centralizarea datelor, la finalul concursului, respectiv la ora 17.00. Va fi desemnat un castigator si acesta va primi cupa evenimentului si diploma de locul 1. Castigatorii locurilor 2 si 3 vor primi diploma de premiu si un cadou pentru institutie.

Gradinitele participante au dreptul de a-si face publicitate prin flyere si roll-up-uri in spatiul alocat acestui eveniment. In intervalul orar afectat targului, supravegherea copiilor cade in sarcina parintilor acestora si a educatorilor lor.

ASOCIATIA CONIL