Targul micilor mestesugari si antreprenori
Prezentarea evenimentului

TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI este un eveniment unicat, marca Asociatia CONIL, care in anul 2014 a ajuns la editia a V-a (in parteneriat cu magazinul COCOR Store).

Targul, cu vanzare de produse hand-made este dedicat intampinarii primaverii si aduna in fiecare an, la standuri special amenajate, un public numeros din randul copiilor din gradinite si scoli bucurestene si al parintilor.

Exponatele scoase la vanzare sunt realizate chiar de catre copiii din cadrul gradinitelor, scolilor si cluburilor educationale bucurestene care se inscriu in numar tot mai mare, de la an la an. Pentru o zi, copiii se transforma in mici intreprinzatori si comercializeaza diverse obiecte cu tematica Martisorului.

TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI este, in primul rand, unul cu scop caritabil, special gandit pentru a finanta Cluburile gratuite de weekend CONIL, sustinute in fiecare sambata pentru copiii cu posibilitati materiale reduse sau cu dizabilitati.

Vizitatorii targului au astfel ocazia sa achizitioneze obiecte unicat, frumoase si ieftine, dar si sa contribuie la o cauza nobila: jumatate din incasarile din cadrul targului merg catre participanti, iar cealalta jumatate ajunge in "pusculita" Asociatiei CONIL.

TARGUL MICILOR MESTESUGARI SI ANTREPRENORI inseamna, de fiecare data, distractie pentru copii, dar si afirmarea talentelor artistice, concurs cu premii pentru gradinita cu cele mai mari vanzari, incurajarea spiritului antreprenorial, dezvoltarea capacitatii de comunicare si de lucru in echipa, stabilirea de relatii de prietenie intre copii de aceeasi varsta.

"Un eveniment bine organizat, foarte emotionant, in care copiii si-au etalat indemanarea punand mult suflet si toata dragostea lor in aceste minunate martisoare, scopul fiind unul nobil. Speram ca acesti banuti sa ajunga la copiii neajutorati, pentru a le alina putin sufletele. Multumim pentru acest minunat eveniment!"(Gradinita CASTELUL FERMECAT)

"Un eveniment important, emotionant, atat pentru educatoare, cat si pentru parinti, dar mai ales pentru copii. In aceasta zi, copiii au invatat ce inseamna sa ajuti, sa daruiesti, sa fii alaturi de cei mai putin norocosi. Vom reveni si la anul cu placere. Toate activitatile organizate de Asociatia CONIL sunt bine organizate, cu un scop bine definit."(Gradinita Scolii AVRAM IANCU)


Link-uri

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2013, editia a IV-a
Youtube video 1 si video 2
Blog Asociatia CONIL aici

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2014, editia a V-a
Picassa album aici

Targul Micilor Mestesugari si Antreprenori 2015, editia a VI-a aici