Tabere tematice si excursii CONIL's CAMP
Prezentare tabere

CONIL'S CAMP este locatia proprie a Asociatiei CONIL, un loc special, unde de mai bine de 5 ani se organizeaza tabere tematice de vara, excursii de 1-3 zile si evenimente pentru copii - prescolari, scolari mici si mari -.

CONIL'S CAMP este situat la 22 Km de Bucuresti, in localitatea Vadul Anei, comuna Branesti.

Vila CONIL, amplasata pe un teren de 3.000 mp, inconjurata de un spatiu generos de joaca si de recreere, ofera un loc primitor in mijlocul naturii, pe malul lacului Branesti.

In imediata vecinatate a vilei exista 5 bungalouri confortabile, toate la umbra unor mesteceni si nuci falnici. CONIL'S CAMP ofera numeroase facilitati de distractie si de activitati educative pentru copii, asigurate de animatorii si coordonatorii nostri de activitati, fiecare cu multa experienta in lucrul cu cei mici.

Ferma de animale de la CONIL'S CAMP este un alt punct de atractie pentru cei ce trec pragul acestui minunat loc!

Tabăra de Televiziune și Film

Tabăra de Televiziune și Film este un proiect unic care îmbină activitățile fizice, creative și de dezvoltare a abilităților sociale ale copiilor, pe un fundalul artistic al unui mediu de producție TV și cinematografică ai căror protagoniști sunt chiar micii participanți.

Întregul program al Taberei se subscrie producției unui film a cărui premiză este un grup de copii naufragiați pe o insulă de pe care adulții au dispărut. Copiii trebuie să învețe să descopere și să învețe toate cele necesare supraviețuirii în absența adulților: să se organizeze, că cerceteze împrejurimile, să își aranjeze adăpostul, să își procure și prepare hrana, să manufactureze obiecte de folosință cotidiană și să-și organizeze salvarea.

Fiecare participant va face parte din distribuția filmului care va fi difuzat pe Prima TV.

Click aici pentru detalii suplimentare »

Tabere si excursii la Conil's Camp

Incepand cu luna aprilie, pana in septembrie, la CONIL'S CAMP se deschide sezonul de excursii scolare de 1-3 zile, urmate, in vacanta de vara, de taberele tematice foarte variate si atractive. CONIL'S CAMP este locul ideal pentru o vacanta de neuitat, o saptamana de vis, cu educatie si distractie maxime, la preturi minime!

Capacitatea taberei este de 24 locuri, din care 10 locuri in vila si 14 locuri in bungalouri. In cazul prescolarilor, in vila mai pot fi suplimentate inca 6 paturi de dimensiuni mai mici. Bucataria proprie asigura mese de cea mai buna calitate, mereu apreciate de oaspetii nostri. Exista grupuri sanitare si dusuri separate fete - baieti.