Gradinita Ghencea
Prezentare

"Dragi parinti, pentru noi, cei de la gradinita CONIL Ghencea, fiecare copil care ne trece pragul ajunge, pas cu pas, sa faca parte dintr-o mare si frumoasa familie! Fiecare vine cu acel ceva unic, cu un suflet minunat, caruia ii dedicam cunostintele noastre, pregatirea, munca, dar, inainte de toate, vrem sa ii daruim dragostea noastra! Va asteptam aici cu inimile si bratele deschise, cu un spatiu cald si prietenos, unde pregatim pentru mai tarziu copii cat mai frumos dezvoltati, armoniosi sufleteste si inzestrati! Bucuria din ochii copiilor dumneavoastra este multumirea noastra!" (Mariana Ion, director educational CONIL Kindergarten Ghencea)

Locatia din zona Prelungirea Ghencea dispune de 3 sali de clasa amenajate optim pentru desfasurarea activitatilor si a orelor de curs, si o sala de mese. Fiecare sala de clasa este atent amenajata, incat sa vina in ajutorul copiilor, cu mobilier adaptat varstei. Salile de gradinita au dubla functionalitate (activitati si dormitor), patuturile rabatabile fiind construite special pentru a fi cat mai ergonomice si a satisface nevoile copiilor. Toaletele sunt speciale pentru copii, chiuvetele sunt accesibile, pozitionate la nivelul copiilor mici.
In exteriorul cladirii, exista un spatiu de joaca generos, amenajat special pentru activitatile in aer liber, cu leagane, tobogane, casute pentru copii.