Centrul Cotroceni
Prezentare

CONIL Kindergarten Cotroceni, primul sediu al Asociatiei CONIL, infiintat in anul 2005, este locul in care a inceput povestea noastra, acolo unde au studiat primele noastre generatii de elevi. In cadrul gradinitei din Cotroceni au studiat, de la infiintare si pana in prezent, peste 500 de copii.

Seriozitatea, dragostea fata de copii si competenta didactica au fost cartea noastra de vizita, astfel incat, din recomandare in recomandare, CONIL a ajuns din nume, un renume. Generatiile de copii care au finalizat gradinita la CONIL Kindergarten Cotroceni, au avut rezultate foarte bune in invatamantul primar. Rezultatele lor sunt cele cu care ne mandrim, cele care ne motiveaza sa ne autodepasim in fiecare zi.

Convingerea noastra este ca fiecare copil este unic, cu propria personalitate si cu talentul sau, iar personalul nostru incearca sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre ei.

Sediul din Cotroceni dispune de 5 sali de clasa, din care 4 sunt sali de grupa, iar o sala este rezervata optionalelor. Fiecare clasa este atent amenajata, astfel incat sa vina in ajutorul copiilor, cu mobilerul adaptat varstei.

Salile sunt cu dubla functionalitate (sali de studiu si dormitor), patuturile rabatabile fiind construite special pentru a fi cat mai ergonomice si a satisface nevoile copiilor. Lenjeriile sunt separate pentru fiecare copil in parte.

Toaletele sunt speciale pentru copii, chiuvetele sunt accesibile, pozitionate la nivelul copiilor mici.

Gradinita dispune de bucatarie proprie, meniurile fiind atent alese si intocmite de catre nutritionisti, acestea respectand toate normele oficial impuse. Sala de mese se afla la demisol, asigurandu-se astfel un circuit corect al alimentelor.

In exteriorul cladirii, exista un spatiu de joaca amenajat cu leagane, tobogane, casute, balansoare, precum si masute la care sa se desfasoare activitatile in aer liber.

Ofertele noastre sunt astfel construite astfel incat sa satisfaca nevoile fiecarui parinte. Variantele de tarife propuse sunt construite functie de tipul de contract si program ales.

Varianta de contract 1 - este aceea in care se achita o suma constanta pentru 11 luni din an. Aceasta suma nu poate fi modificata pe parcursul anului si va fi achitata indiferent daca copilul lipseste sau nu.
Varianta de contract 2 - este aceea in care, in cazul in care copilul lipseste mai mult de 5 zile consecutiv, se va scadea 50% din taxa pentru perioada absentata. Astfel, se vor face recalculari lunare ale acestei taxe.