Centrul 13 Septembrie
Prezentare

"Dragi parinti, va asteptam cu drag intr-un mediu cald si primitor, unde copiii si educatorii se constituie intr-o mare si minunata familie, cautand impreuna frumusetea fiecarei zile si oferindu-si reciproc clipe minunate, descoperind pas cu pas sensurile cunoasterii si ale copilariei nemarginite!" (Oana Cerbanic, director educational CONIL Kindergarten 13 Septembrie)

Sediul din Calea 13 Septembrie functioneaza in anul scolar 2014 -2015 cu 3 grupe: Grupa mare (4 – 6 ani), Grupa mijlocie (3-4 ani) si Grupa mica (1-3 ani), 1 clasa de After School si 1 Clasa pregatitoare; dispune de 3 sali de clasa amenajate optim pentru desfasurarea activitatilor si a orelor de curs si o sala de mese.

Fiecare sala de clasa este atent amenajata, incat sa vina in ajutorul copiilor, cu mobilier adaptat varstei. Salile de gradinita au dubla functionalitate (activitati si dormitor), patuturile rabatabile fiind construite special pentru a fi cat mai ergonomice si a satisface nevoile copiilor. Toaletele sunt speciale pentru copii, chiuvetele sunt accesibile, pozitionate la nivelul copiilor mici.

In exteriorul cladirii, exista un spatiu de joaca amenajat special pentru activitatile in aer liber.

Ofertele noastre sunt astfel construite astfel incat sa satisfaca nevoile fiecarui parinte. Variantele de tarife propuse sunt construite functie de tipul de contract si de program ales.

Varianta de contract 1 - este aceea in care se achita o suma constanta pentru 11 luni din an. Aceasta suma nu poate fi modificata pe parcursul anului si va fi achitata indiferent daca copilul lipseste sau nu.

Varianta de contract 2 - este aceea in care, in cazul in care copilul lipseste mai mult de 5 zile consecutiv, se va scadea 50% din taxa pentru perioada absentata. Astfel, se vor face recalculari lunare ale acestei taxe.