Ai o firma sau esti PFA? Directioneaza 20% din impozitul tau pe profit catre Asociatia CONIL!
Acesti 20% fac parte din impozitul pe care statul ti-l retine oricum

Daca ai o firma sau esti persoana fizica autorizata (PFA) trebuie sa stii ca Legea sponsorizarii permite:

Intreaba-ti contabilul, pentru ca poti ajuta, practic fara efort (semnezi un contract si apoi virezi statului suma datorata minus suma pe care o directionezi catre Asociatia Conil, apoi directionezi catre noi aceasta suma, pe care, altfel, ai fi virat-o statului).

Este un ajutor care nu te costa nimic in plus, acesti bani fiind retinuti oricum, ca impozit, de statul roman. Si, cum in situatia acestor 20% POTI ALEGE, te rugam sa alegi copiii care beneficiaza de activitatile, proiectele si programele desfasurate de Asociatia Conil.

Proiecte anterioare sau in derulare

CLUBURI GRATUITE DE WEEKEND - au loc in fiecare sambata la sediul Centrului de Performanta CONIL si se adreseaza copiilor cu dizabilitati si copiilor tipici care provin din medii defavorizate. Acestia participa in mod gratuit la cluburile de dezvoltare personala, dansuri, karate, limbi straine, actorie - dictie si improvizatie, muzica, origami, arte plastice, astronomie, chitara si tobe. De acest program au beneficiat pana acum peste 500 de copii.

CONIL FEST - Festivalul Integrarii, ajuns la cea de-a IX-a editie, este un maraton artistic de cantece, dansuri, teatru si poezie, la care participa copii tipici si atipici din Bucuresti si din tara. La ultima editie au participat peste 1200 de copii, din peste 60 de scoli, gradinite si cluburi de stat si private din Bucuresti, inclusiv scoli speciale.

TABERE DE INTEGRARE LA CONIL'S CAMP , proiect in cadrul caruia copiii cu Cerinte Educationale Speciale petrec impreuna cu copiii tipici o saptamana de vis departe de agitatia urbana, socializeaza si invata unii de la altii. Aceste tabere s-au bucurat pana acum de participarea multor serii de copii tipici si copii cu dizabilitati diverse: autism, ADHD, hiperkinezie, retard usor si mediu, nevazatori si hipoacuzici. Taberele au fost sustinute de sponsori precum: Fundatia Vodafone, Stryker Romania, La Roche Romania si altii.

20% pentru Asociatia CONIL - date necesare

Daca ati decis sa ajutati copiii care beneficiaza in fiecare an de proiectele si programele derulate de Asociatia CONIL, va punem la dispozitie datele de identificare necesare pentru redactarea contractului (si vom reveni cu un model de contract pe care il veti putea descarca):

Va multumim!