Gradinitele CONIL
Gradinita Cotroceni

Gradinita CONIL Kindergarten Cotroceni, primul sediu al Asociatiei CONIL, infiintat in anul 2005, este locul in care a inceput povestea noastra, acolo unde au studiat primele noastre generatii de elevi. In cadrul gradinitei din Cotroceni au studiat, de la infiintare si pana in prezent, peste 500 de copii.

Seriozitatea, dragostea fata de copii si competenta didactica au fost cartea noastra de vizita, astfel incat, din recomandare in recomandare, CONIL a ajuns din nume, un renume. Generatiile de copii care au finalizat gradinita la CONIL Kindergarten Cotroceni, au avut rezultate foarte bune in invatamantul primar. Rezultatele lor sunt cele cu care ne mandrim, cele care ne motiveaza sa ne autodepasim in fiecare zi.
Convingerea noastra este ca fiecare copil este unic, cu propria personalitate si cu talentul sau, iar personalul nostru incearca sa satisfaca nevoile fiecaruia dintre ei.

Prezentarea locatiei
Oferta si tarife
Echipa noastra
Galerie foto
Contact
Gradinita 13 Septembrie

"Dragi parinti, va asteptam cu drag intr-un mediu cald si primitor, unde copiii si educatorii se constituie intr-o mare si minunata familie, cautand impreuna frumusetea fiecarei zile si oferindu-si reciproc clipe minunate, descoperind pas cu pas sensurile cunoasterii si ale copilariei nemarginite!" (Oana Cerbanic, director educational CONIL Kindergarten 13 Septembrie)

Fiecare sala de clasa este atent amenajata, incat sa vina in ajutorul copiilor, cu mobilier adaptat varstei. Salile de gradinita au dubla functionalitate (activitati si dormitor), patuturile rabatabile fiind construite special pentru a fi cat mai ergonomice si a satisface nevoile copiilor.
Toaletele sunt speciale pentru copii, chiuvetele sunt accesibile, pozitionate la nivelul copiilor mici.

Prezentarea locatiei
Oferta si tarife
Echipa noastra
Galerie foto
Contact
Gradinita Ghencea

"Dragi parinti, pentru noi, cei de la gradinita CONIL Ghencea, fiecare copil care ne trece pragul ajunge, pas cu pas, sa faca parte dintr-o mare si frumoasa familie! Fiecare vine cu acel ceva unic, cu un suflet minunat, caruia ii dedicam cunostintele noastre, pregatirea, munca, dar, inainte de toate, vrem sa ii daruim dragostea noastra! Va asteptam aici cu inimile si bratele deschise, cu un spatiu cald si prietenos, unde pregatim pentru mai tarziu copii cat mai frumos dezvoltati, armoniosi sufleteste si inzestrati! Bucuria din ochii copiilor dumneavoastra este multumirea noastra!" (Mariana Ion, director educational CONIL Kindergarten Ghencea)

Locatia din zona Prelungirea Ghencea dispune de 3 sali de clasa amenajate optim pentru desfasurarea activitatilor si a orelor de curs, si o sala de mese.
In exteriorul cladirii, exista un spatiu de joaca generos, amenajat special pentru activitatile in aer liber, cu leagane, tobogane, casute pentru copii.

Prezentarea locatiei
Oferta si tarife
Echipa noastra
Galerie foto
Contact