CONIL Fest :: FESTIVALUL INTEGRARII
CONIL Fest 2014
Conil Fest 2014Conil Fest 2014

In perioada 24 - 25 mai 2014, pe scena Palatului National al Copiilor din capitala, a avut loc editia de vara 2014 a Festivalului CONIL Fest – Festivalul Integrarii! Evenimentul este organizat de Asociatia CONIL, in parteneriat cu Primaria Sectorului 5 Bucuresti, ISMB si Tarus Media.

CONIL Fest – Festivalul Integrarii se adreseaza tuturor copiilor, tipici si cu nevoi speciale, scopul principal al evenimentului fiind sprijinirea integrarii copiilor atipici prin implicarea lor in activitati artistice si incurajarea acestora sa apara fara emotii in fata publicului.

Pe scena festivalului au participat mai bine de 1500 de copii din peste 50 de institutii de invatamant din Bucuresti si din tara. Evenimentul se adreseaza tuturor gradinitelor, scolilor si cluburilor pentru copii, din sfera particulara si de stat, care au oferit o veritabila parada a talentelor ce nu cunosc granite.

Programul bogat al festivalului a inclus muzica, dansuri, balet, scenete de teatru, reprezentatii de arte martiale s.a. De asemenea, nu au lipsit in foaier atelierele distractive si creative pentru cei mici, animatia si demonstratiile Fun Science.

Totodata, in foaier s-a desfasurat targul de servicii si produse medicale pentru copii Forum Medical, organizat de Tarus Media, la care au participat clinici, centre medicale, companii farma, producatori de suplimente naturale si multe companii care ofera servicii pentru copii.

Intrarea a fost libera, iar distractia si voia buna - garantate!
Prezentarea evenimentului

Ideea CONIL Fest – Festivalul Integrarii s-a nascut in anul 2009, dorindu-si de la bun inceput sa fie un eveniment artistic generos, care sa sprijine talentul si sa incurajeze copiii sa apara pe scena, in fata publicului.

Evenimentul si-a castigat repede un loc intre proiectele importante ale Asociatiei CONIL, cucerind de la an la an un frumos renume si, in acelasi timp, tot mai multi sustinatori si participanti.

Scopul declarat al CONIL Fest – Festivalul Integrarii este sprijinirea integrarii copiilor talentati cu cerinte educationale speciale, prin implicarea acestora in activitati artistice diverse – muzica, dans, interpretare instrumentala – si incurajarea acestora de a aparea in fata publicului.

Obiectivele festivalului